MØD TEAMET BAG HUND&MAD

Sofie Madsen | Ejer af HUND&MAD

Hunde har været en del af mit liv siden jeg var helt lille - først Rhodesian Ridgebacks, så Schæfere og nu min elskede bamsehund Buddy.

Interessen for naturlig hundemad startede i 2018, hvor Buddy begyndte at få små sår mellem trædepoterne. Dyrlægen mente, at det var tegn på foderallergi, og Buddy kom i behandling med binyrebarkhormon. Jeg kunne dog ikke slippe tanken om, at der måtte være en anden løsning på Buddys tilstand end længerevarende, stærk medicin. Det var sådan jeg fik øjnene op for råfodring, hvor hunden fodres med råt kød og rå ben, som dens mave er skabt til. Efter 3 uger på råfoder, var Buddys allergi fuldstændig forsvundet, og han har ikke haft behov for binyrebarkhormon siden.

At kosten har så stor betydning for vores hundes trivsel, er en viden jeg ønsker at give videre til alle hundeejere. Jeg har derfor netop afsluttet min uddannelse inden for hundeernæring for at være klædt godt på, og nu starter rejsen med min webshop HUND&MAD.

Buddy | Kvalitetsansvarlig

Buddy er den herligste Alaskan Malamute-bamsehund på 5 år, der elsker lange ture i skoven og lækre ben, han kan tygge på i lang tid.

Buddy er med hver dag på lageret, hvor han tager sin titel som kvalitetsansvarlig meget seriøst. Særligt godbidderne bliver tjekket en ekstra gang for at sikre, at de nu også er gode nok 😉

VORES VÆRDIER

Naturlige råvarer

Vi er, hvad vi spiser! Derfor består alle HUND&MADs produkter udelukkende af naturlige råvarer, der er med til at sikre et sundt fundament for et langt og godt hundeliv.

Hunden i fokus

Hos os er hunden i fokus, ikke pengepungen. Selvfølgelig skal det hele løbe rundt, men du kan handle trygt hos HUND&MAD velvidende, at alle produkter er nøje udvalgt efter, hvad der er er sundt og nærende for din hund, ikke hvad der giver flest penge i kassen.

Dyrevelfærd

Det er ikke kun vores hunde, der skal have et sundt og godt liv. Det skal de dyr, der ender deres liv, som hundemad, også. Derfor samarbejder HUND&MAD kun med leverandører, der har fokus på dyrevelfærd.