Naturlige hundesnacks

Her finder du et stort udvalg af 100% naturlige hundesnacks, som din hund vil elske! Naturlige hundesnacks er et sundt og allergivenligt supplement til din hunds daglige kost. 

Hund, der holder naturlige hundesnacks i sin mund.
Hund, der holder naturlige hundesnacks i sin mund.
 • Ansjoser til hund

  Ansjoser, 200g

  50,00 DKK inkl. moms
 • Grisetryner til hund

  Grisetryner, 10 stk.

  50,00 DKK inkl. moms
 • Okseluftrør til hund

  Okseluftrør, 250g

  40,00 DKK inkl. moms

Snacks til hunde

Vi har et stort udvalg af snacks til hunde, så der er noget for enhver hunds smag. Du kan vælge mellem griseører, kyllingevinger, kalveklove, hjortegevirer, kyllingefødder, tørret fisk og meget mere.

Naturlige tyggeben til hunde

Naturlige tyggeben til hunde har en tandrensende effekt og er en god måde at aktivere din hund på. Ønsker du et tyggeben med lang tyggetid, så kan du prøve et skinkeben eller hjortegevir.

Bløde hundesnacks

Trænger din hund til lidt forkælelse? Vi har bløde, velsmagende hundesnacks, som din hund vil elske. Prøv fx vores ansjoser eller kaninører med pels.

Hundesnacks til hvalp

Leder du efter hundesnacks til din hvalp? Vi har samlet et udvalg af snacks, der er gode til de skarpe og kløende hvalpetænder.

Ønsker du at give din hvalp den bedste starts på livet, så kan du med fordel også kigge på vores udvalg af kornfri hundemad, som er en af de mest naturlige måder at fodre din hvalp på.

Hund, der spiser snacks til hunde