LEVERING HOS HUND&MAD ApS​

Leveringstid

Vores normale leveringstid, fra du bestiller til du modtager din pakke, er 1-3 dage. Når vi har afsendt din pakke fra vores lager, modtager du en forsendelsesbekræftelse med et trackingnummer, så du kan følge din pakke rejse.

HUND&MAD ApS sender til hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer.

 

Deadline for frostvarer (råfoder)

 Modtager vi din bestilling senest kl. 12 mandag-torsdag, kan vi levere din ordre til dig dagen efter i tidsrummet 8-18. Bestiller du om fredagen, vil din pakke blive leveret den næstkommende hverdag. Ved bestillinger foretaget i weekender og på helligdage, pakkes ordren på den førstkommende hverdag og leveres dagen efter.

 

Deadline for alle andre produkter

 Modtager vi din bestilling senest kl. 15 mandag-torsdag, kan vi levere din pakke til dig dagen efter. Bestiller du om fredagen, vil din pakke blive leveret den næstkommende hverdag. Ved bestillinger foretaget i weekenden og på helligdage, pakkes ordren på den førstkommende hverdag og leveres dagen efter.

 

Behandling af frostvarer (råfoder)

Vi bruger flamingokasser til at opbevare dine frostvarer, når de transporteres fra os til dig. Frostvarerne er pakket med tøris, så de kan holde sig kolde og friske.

Flamingokasserne kan holde temperaturen minimum til kl. 20 på leveringsdagen.

 

Levering og emballage

Når du køber produkter hos HUND&MAD ApS, leverer vi dem i genanvendte papkasser og flamingokasser. Vi ønsker at genanvende og genbruge så meget som muligt, så vi tager gerne emballagen retur, næste gang du får en levering fra HUND&MAD ApS. Det eneste du skal gøre, er at stille emballagen frem, så vores chauffør kan se det.

 

Leveringsgebyr

Leveringen er gratis, hvis du får leveret produkter til en værdi af mindst 499 kr. på én ordre.

Hvis din ordre er mindre end 499 kr., koster det 75 kr. i leveringsgebyr for frostvarer (råfoder) og 39 kr. i leveringsgebyr for alle andre produkter.

 

Emballagegebyr

Ved køb af vores frostvarer (råfoder), betaler du 25 kr. i emballagegebyr, ved din første levering. Dette gebyr dækker indsamling og rengøring af flamingokasser, så vi kan få genanvendt og genbrugt mest muligt. Dette beløb kan ikke refunderes.